Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Poker... Najwspanialsza gra karciana!

Machniuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Moja sugestia dotyczy się stworzenia nowego działu pt. Poker - w którym my, pokerzyści będziemy wymieniać się sugestiami, stalami gry, poglądami... Bo jest to nie zbędne do umiejętnej gry i zgarnianiu żetonów. :) Ta gra jest bardzo popularna, gra w to miliony, dziesiątki, setki milionów osób na całym świecie. Głównie chodzi mi o No limit texas hold'em, ale to jest puki co nie istotne... Może przy większej popularności działu, a takie pewnie nastąpi można stworzyć suby takie jak: Hold'em, Omaha, Stud, Zoom, Turnieje... :)

Jak myślicie? :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ja z chęcią, bo osobiście zagrywam się czasami do upadłego (całkowicie amatorsko) ale wątpię by to przeszło akurat tutaj. Najpierw musiałby powstać całkowicie nowy dział forum poświęcony grom z "reala", a już o to będzie ciężko. Ewentualnie można liczyć na subforum w pogaduszkach ale czy to miałoby sens?

Tak ale wątpię by przeszło :/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Nie trzeba uznawać tego za grę z reala, wiem że jest ale w końcu na bardzo szerokim tle pokerstars jest ona też online. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Nie przejdzie. Trzeba by było jeszcze zrobić dział/subforum dla Makao, czy Chińczyka. Trzeba pamiętać, że nie jest to forum wielotematyczne, więc nie należy na siłe starać się je na takie zamienić. Jeżeli chcesz pogadać z osobami, które również interesują się ta grą, to wystarczy stworzyć temat w Pogaduszkach.

Nie.

Opublikowano

Każdy ma własne upodobania i zainteresowania i ciężko wszystkim dogodzić. Musimy trzymać się głównego wątku forum, nie możemy tak daleko odbiegać od jego pierwotnego ideału. Na temat Pokera możecie zawsze podyskutować w Pogaduszkach, ale robienie dla niego oddzielnego działu niestety odpada. Z tego co wiem do Pokera nie ma żadnych Cheatów, Botów, czy Bugow ;-)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...